Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepu w którym kupie.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanoo, chyba zły temat nie wiem, ale..

Chciałbym kupić csgo x2 i 1.6 x1. Znacie jakąś stronę na której można kupić oprócz steama? Kiedyś był Steam G24 za 20 zł csgo i za 15 1.6 ale chyba nie działa.

Opublikowano

Mozesz kupic na fabryka kluczy cs:go i jest tam opcja paysafecard'a. Na steam mozesz teraz placac doslownie wszystkich kupic w promocji kazdego cs.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

polecam : https://www.g2a.com

p.s nie daj się oszukać na cs:go za 15zł - zwykły fake :)

jest niemożliwe, żeby GO kosztował mniej już 25-30 zł :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

polecam : https://www.g2a.com

p.s nie daj się oszukać na cs:go za 15zł - zwykły fake :)

jest niemożliwe, żeby GO kosztował mniej już 25-30 zł :)

Jest -.- ludzie kupili masowo klucze po 8 zł w promocji i sprzedaje po 15 więc mają po 7 zł dla siebie więc im się to w uj opłaca.  Ja sam kupiłem za 2 euro jak było i miałem pomysł żeby kupić psc 100 zł i tak z ponad 10 cs:go i sprzedawac po 20 zl na allegro swietny zysk by byl tak jak niektorzy to robili np z cs lub iss

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest -.- ludzie kupili masowo klucze po 8 zł w promocji i sprzedaje po 15 więc mają po 7 zł dla siebie więc im się to w uj opłaca.  Ja sam kupiłem za 2 euro jak było i miałem pomysł żeby kupić psc 100 zł i tak z ponad 10 cs:go i sprzedawac po 20 zl na allegro swietny zysk by byl tak jak niektorzy to robili np z cs lub iss

ja bym nie ryzykował :)

fakt była taka promocja, ale była dawno temu :) nie wiem, sam osądź czy to nie fake :)

loool po co ludzi w błąd wprowadzasz ? :)

Zacytuję " byłeś w dupie i gówno widziałeś "

proszę tylko nie płakać jak dostaniesz RUSki klucz, albo coś :)

Opublikowano

ja bym nie ryzykował :)

fakt była taka promocja, ale była dawno temu :) nie wiem, sam osądź czy to nie fake :)

proszę tylko nie płakać jak dostaniesz RUSki klucz, albo coś :)

Nie rozśmieszaj mnie typie ;) To , że Ciebie kiedyś oszukali na allegro itp to nie musisz zastraszać innych :p

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie typie ;) To , że Ciebie kiedyś oszukali na allegro itp to nie musisz zastraszać innych :P

serio tak myślisz ? i rozśmieszam cię, tak ? to pośmiejmy się razem ! ale z ciebie i twojej głupoty :)

na jakiej podstawie sądzisz, że mnie kiedyś oszukano ? a widzisz, zaskoczę cię ! nie oszukano mnie ani razu :) pozdrawiam twój portfel steam.

podaj mi link do aukcji, bo na śmieszne rzeczy nie będę tracił czasu :) kupie hurtowo 100 kluczy i sprzedam 2x drożej w 10min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...